زیبایی ظاهری یکی از ویژگی هایی است که هر فردی به طور ذاتی به دنبال آن می باشد برخی افراد بیشت رو برخی کمتر... همه ما در اطراف خود می توانیم افرادی را که در حفظ زیبایی ظاهری افراط یا تفریط می کنند را ببینیم. اما همه به خوبی می دانیم اعتدال بهترین راه کار برای حفظ زیبایی و اعتناد به نفس است. یکی از ویژگی هایی که باعث زیبایی زنان میشود سینه ها هستند. ایراد و یا نقص در این عضو از بدن باعث کاهش حس اعتماد به نفس در زنان می شود و آزار دهنده است. اگر شما نیز به دنبال یافتن راهی باری داشتن سینه های خوش فرم تر و زیبا تر هستید در این مقاله با ما همراه باشید.
برخی زنان به دلایل مختلفی سینه های کوچکی دارند مسئله ای که باعث نارضایتی آنان می شود. کوچک بودن پستان ها به دلایل مختلفی ممکن است به وجود بیاید. برخی زنان از ابتدا و به شکل ژنتیکی دارای سینه های کوچکی هستند و برخی زنان بعد ها به دلایل مختلفی با این مسئله مواجه می شوند. بعد از بارداری و در دوران شیردهی ممکن است حجم زیادی از پستان کم شود . اما متاسفانه برخی زنان به دلیل ابتلا به سرطان پستان مجبور به تخلیه همه یا بخشی از بافت سینه خود هستند. این عمل هر چند ناخوشایند و تلخ است اما می توان با کمک جراحی پروزت سینه و با گذاشتن پروتز ها ان را رفع کرد. به طور کلی کوچک بودن سینه هارا می توان با جراحی و گذاشتن پروتز سینه درمان کرد. نتایج این اعمال زیبایی مطلوب و بسیار طبیعی است. آنجلینا جولی ،یکی از سلبریتی های مشهور خانم در یکی از مصاحبه های خود اقرار کرد که سینه های خود را پروتز کرده است و این عمل برای زیبایی نبوده بلکه به دلیل ابتلا به سرطان سینه انجام گرفته است.
در جراحی پروتز سینه با توجه به اناتومی و فرم بدن شما سایز پرتز سینه انتخاب می شود. برای انتخاب سایز پروزت سینه می توانید نظر خود را با پزشک جراح در میان بگذارید اما توصیه می شود صحبت های پزشک را نیز در این خصوص بشنوید و با مشورت جراح اندازه پروتز های خود را انتخاب نمایید. اندازه نامناسب پروتز ها می تواند نتجیه مطلوبی نداشته باشد و بعد ها باعث ایجاد رد کشیدگی و چن خوردگی پوست شود. پس انتخاب سایز مناسب پروتز بسیار اهمیت دارد. در انتخاب پروت زسینه م یتواند شکل آن را نیز مشخص نمایید. از لحاظ ظاهری دو نوع پروتز گرد و اشکی وجود دارد. پروتز های گرد در بخش بالایی پر حجم تر هستند و پروتز های اشکی حالت اشک داشته و در قسمت بالایی حجم کمتری دارند. از نظر جنس پروتز ها به دو دسته آبنمکی و سلیکونی تقسیم بندی میشوند. این پروتز ها مشابه بوده و تفاوت های جزعی دارند. جنس پوسته پروتز ها بسیار مقاوم بوده و احتمال ترکیدن ان در بدن تقریبا وجود ندارد. در پروتز های آبنمکی پوسته مقاومت زیادی دارد اما در صورت ترکیدن به علت ماهیت آبنمکی آن مشکل جدی ایجاد نمی شود در عوض این پروتز ها ماندگاری کمتری نسبت به پروزت سلیکونی داشته و باید بعد از 15 تا 20 سال تعویض شوند. برای مطالعه موارد بیشتر در خصوص نحوه جراحی و عوارض بعد از جراحی توصیه می شود مقاله پروتز سینه را بخوانید. این مقاله جراحی پروتز سینه را به طور تخصصی و از نگاه دکتر مریم شریفی متخصص پستان بررسی می کند.